Bamboo Cotton Buds

650 L

Një element kryesor për çdo banjë – 200 shkopinj bambuje me cilësi të lartë që përbëjnë një alternativë të shkëlqyer dhe të qëndrueshme ndaj shkopinjve plastik.

Shkopinjtë janë bërë nga një burim i qëndrueshëm bambuje dhe majat janë bërë me pambuk organik.

Siguria e UpCircle – 100% pa plastikë dhe i biodegradueshëm. Shkopinjte janë vendosur në një kuti letre të ricikluar.

Bamboo Cotton Buds

650 L

Select your currency
ALL Albanian lek
EUR Euro