Tube Squeezer

550 Lekë

  • Mjet shumëfunksional i ripërdorshëm
  • Për çdo pikë të fundit! Ky çelës metalik është aksesori i përsosur për t’ju ndihmuar të shtrydhni dhe te ms te coni dem asgje nga tubi prej alumini. Thuaj lamtumirë humbjes dhe përshëndetje kënaqësisë së qëndrueshme!
  • Për ta përdorur, thjesht rrëshqitni çelësin në pjesën e poshtme të tubit dhe rrotullojeni.
  • Bërë nga aliazh metali. 100% e riciklueshme dhe pa plastikë.
Tube Squeezer

550 Lekë

Categories: , ,
Select currency
ALL Albanian lek
EUR Euro