Espresso Martini Soy Wax Candle

2900 Lekë

  • Qiri dylli soje espresso Martini
  • kënaquni në aromën ngrohëse të qiririt tonë të mbushur me kafe. E krijuar me kujdes për të krijuar një aromë sa elegante dhe mbështjellëse. Me aromën e pasur të kafesë dhe vaniljes.
  • I ripërdorur, i ripërdorur, i preferuar: Ky qiri është i mbushur me llum kafeje Arabica të cilësisë së lartë, me burim nga kafenetë artizanale.
  • 180 ml, kohë djegieje deri në 35 orë, me dyll soje me burim të qëndrueshëm. Lëreni rreth 1 cm dyll të pa djegur në fund të kavanozit për të shmangur mbinxehjen dhe plasaritjen e xhamit.
  • Premtimi UpCircle
  • 100 për qind vegan, pa egërsi dhe të punuar me dorë. I vendosur në një kavanoz qelqi për paketim plotësisht të riciklueshëm. Mirë për ju, mirë për botën.
Espresso Martini Soy Wax Candle

2900 Lekë

Select currency
ALL Albanian lek
EUR Euro