PURE LOVE SET

1600 Lekë

Zemra GLOV janë perfekte për pastrimin e të gjitha llojeve të lëkurës, madje edhe ato më të ndjeshmet dhe të prirura për acarim.Nuk është irritues, i butë për sytë dhe i përshtatshëm për përdoruesit e lenteve të kontaktit.

Forma e tyre unike ju lejon të hiqni grimin edhe në vendet më të paarritshme. Ata gjithashtu do të jenë të dobishëm kur aplikoni tonik! Tani e tutje, ju mund të harroni për tamponët jo-ekologjike, të disponueshme!

Është koha për të hequr grimin, i cili jo vetëm do të jetë miqësor me portofolin tuaj, por edhe me mjedisin! Ne rekomandojmë përdorimin e tyre deri në 3 muaj.

Si të përdorni:

  • Lagni GLOV Heart Pad me ujë të ngrohtë (më i ngrohtë më shpejt dhe më mirë e heq grimin) ose me pastruesin tuaj të preferuar të grimit.
  • Hiqni grimin me lëvizje të buta rrethore
  • Pas përdorimit, lajeni me ujë të rrjedhshëm dhe pastruesin magnetik, sapun ose lajeni në lavatrice.
  • Lëreni të thahet dhe përdorni përsëri!
PURE LOVE SET

1600 Lekë

Select currency
ALL Albanian lek
EUR Euro