Fresh Linen Scented Sachets

520 Lekë

Aromatizoni sirtarët dhe valixhet, rifreskoni brendësinë e makinës dhe veshjet tuaja ose thjesht varni në dorezën e derës për një aromë delikate të dhomës.

Nota aromatike:

Aqua, Bergamot, Qelibar

Out of stock

Select currency
ALL Albanian lek
EUR Euro