Jasmine & Tuberose Lamp Fragrance

1400 Lekë

Një kurorë delikate me jaseminin e bardhe dhe tuberozë, harmonizohet bukur me nuancat e luleve të portokallit, karafilit dhe ylang ylang. Myshku i pasur i shton një ngrohtësi delikate këtij vaji të fuqishëm.

Parfumet tona të llambave janë prodhuar në Angli dhe përmbajnë përbërës natyralë. Me to mund  të aromatizoni, por ne te njejten kohe edhe te dezinfektoni ajrin ne ambientin tuaj

Notat e aromes :

  • Jasemin
  • Tuberose
  • Myshk

250ml

Jasmine & Tuberose Lamp Fragrance

1400 Lekë

Select currency
ALL Albanian lek
EUR Euro