Black Cherry Lamp Fragrance

1400 Lekë

Aroma e këndshme dhe e shijshme e qershisë së zezë të pasur dhe të këndshme, e thelluar me notat delikate bazë të manushaqes së errët dhe myshkut.

Parfumet tona të llambave janë prodhuar në Angli dhe përmbajnë përbërës natyralë. Me to mund  të aromatizoni, por ne te njejten kohe edhe te dezinfektoni ajrin ne ambientin tuaj

Notat e aromes :

  • Qershi te zeza
  • Manushaqja
  • Myshku

250ml

Black Cherry Lamp Fragrance

1400 Lekë

Select currency
ALL Albanian lek
EUR Euro