BABY LAUNDRY DETERGENT FRAGRANCE FREE

1900 Lekë

Rrobat e bebeve jane një pjesë e madhe e jetës së përditshme të prindërve të rinj. Detergjenti I rrobave pa aromë ATTITUDE ofron një mënyrë të sigurt dhe efektive për të pastruar rrobat e bebeve.

Detergjenti ynë hipoallergjik është i formuluar posaçërisht për lëkurën e ndjeshme të foshnjave duke i lënë rrobat në mënyrë natyrale të pastra dhe të buta. Është gjithashtu i përshtatshëm për larjen e pelenave.

Veçoritë Pa përbërës dhe nënprodukte kancerogjene (IARC grupi 1 dhe 2) E certifikuar miqësore me mjedisin nga Eco Logo, certifikimi më i njohur në Amerikën e Veriut neutral ndaj CO2: asnjë kontribut në ndryshimet klimatike

Hipoalergjike pa aroma me bazë perimesh dhe të biodegradueshme (OECD 301) Pa EDTA dhe NTA

Projektuar për të punuar në lavatrice HE (High Efficiency) dhe Standarte. 35 larje

Out of stock

Select currency
ALL Albanian lek
EUR Euro