Face Toner with Hyaluronic Acid 100ml

2.600 L

Një tonik hidratues i pasuruar me acid hialuronik për të mbushur lëkurën dhe kamomil për të qetësuar.

Aplikohet pas pastrimit, ky tonik balancues ndihmon në rigjallërimin dhe rifreskimin e lëkurës. Formuluar me acid hialuronik dhe glicerinë për të hidratuar dhe ndriçuar.

Ky tonik fytyre është bërë me ujin anti-inflamator të frutave të mandarinës jeshile, një nënprodukt i industrisë së lëngjeve dhe ekstraktit të kërcellit të kamomilit qetësues të lëkurës, një nënprodukt i industrisë së çajit.

Siguria e UpCircle: 100 % vegan, pa egërsi dhe të prodhuar në Mbretërinë e Bashkuar. E vendosur në një shishe qelqi me një grykë spërkatëse plastike dhe një kuti të jashtme kartoni.

Pas pastrimit, aplikojeni në majë të gishtave ose tampona pambuku dhe fshijeni butësisht mbi fytyrë. Mund të përdoret gjithashtu si spërkates mbi fytyrë në çdo kohë për t’u rigjallëruar lekuren.

Face Toner with Hyaluronic Acid 100ml

2.600 L

Select your currency
ALL Albanian lek
EUR Euro