BABY LAUNDRY DETERGENT PEAR

1.900 L

  • E keni menduar ndonjëherë pse foshnjat tuaja derdhin kaq shumë? Duhen 14 muaj për të zhvilluar koordinimin sy-dorë të nevojshëm për t’u ushqyer me lugë!
  • Mos u merakos per qumështin qe u derdh apo u dogj ne sobe. Në vend të kësaj, përqafoni këto momente të çrregullta dhe pastroni rrobat e fëmijës tuaj me detergjentin për larjen te rrobave të foshnjës ATTITUDE.
  • Ne përdorim përbërës natyralë, efektivë, hipoalergjikisht në mënyrë që të mund të ndoteni pa shqetësime dhe te kemi nje arome te fresket dardhe.
BABY LAUNDRY DETERGENT PEAR

1.900 L

Select your currency
ALL Albanian lek
EUR Euro