SOLARSPEED SPRAY

2400 Lekë

SOLARSPEED SPRAY

u jep thonjve dhe kutikulave një sasi të shpejtë të lëndëve ushqyese. Vitamina E dhe vaji i bajames së ëmbël krijojnë një përzierje ushqyese – me një aromë të këndshme bajameje. Gjithashtu ndihmon ne tharjen super te shpejte te manikyrit, duke e bërë atë një domosdoshmëri.

Out of stock

Select currency
ALL Albanian lek
EUR Euro