Moonlight Dream Fragrance Lamp (L)

6400 Lekë

Fragmente vezulluese mozaiku të toneve të mesnatës, rozë, vjollcë, blu dhe argjend na bëjnë të biem në një ëndërr të dritës së hënës.

E krijuar nga copeza vezulluese të mozaikut në një sërë tonesh të errta të mesnatës, rozë, vjollcë, blu dhe argjend, bukuria eterike e Moonlight Dream përfundon me një kurorë të argjendtë.

Të bukura, elegante dhe të dëshirueshme – Llambat tona të Parfumit do ta mbushin botën tuaj me aromë si asgjë tjetër. Duke përdorur një teknikë djegieje katalitike, llambat tona pastrojnë, freskojnë dhe aromatizojnë në mënyrë aktive ajrin në shtëpi, duke hequr erërat e pakendshme dhe ndotësit. Perdoreni jo me shume se 30-40 min ne ndezje dhe do te perftoni nje arome te mrekullueshme duke pastruar dhe ajrin e ambientit tuaj

Moonlight Dream Fragrance Lamp (L)

6400 Lekë

Select currency
ALL Albanian lek
EUR Euro