Imperial Treasure Fragrance Lamp (L)

6400 Lekë

Një gure i çmuar, kjo llambë aromash në formë vintazhe të cilësisë me të mirë, është formuar në mënyrë perfekte.

Xhami i kuq me shkëlqim është i dizenjuar me sperkla luksoze të lëngshme prej ari 24k, i cili kurorëzohet me një kapak të zbukuruar me efekt ari antik.

Të bukura, elegante dhe të dëshirueshme – Llambat tona të Parfumit do ta mbushin botën tuaj me aromë si asgjë tjetër. Duke përdorur një teknikë djegieje katalitike, llambat tona pastrojnë, freskojnë dhe aromatizojnë në mënyrë aktive ajrin në shtëpi, duke hequr erërat e pakendshme dhe ndotësit. Perdoreni jo me shume se 30-40 min ne ndezje dhe do te perftoni nje arome te mrekullueshme duke pastruar dhe ajrin e ambientit tuaj.

Imperial Treasure Fragrance Lamp (L)

6400 Lekë

Select currency
ALL Albanian lek
EUR Euro