TIGI COPYRIGHT COLOUR GLOSS

Boja Demi-Permanente me performancen me te larte te mundshme, mundeson nje lyerje ton mbi ton duke i dhene flokeve shkelqim, hidratim dhe nuance te personalizuar. 50 ngjyra te ndryshme

* Kohezgjatja deri ne 20 larje por edhe me teper nese perdoren shampo dhe conditioner ColorSafe.

* 100% e miksueshme me te gjithe gamen e Copyright Colour Creative, Mix Master dhe Lift.

Perdorimi: Perzierja e bojes me holluesin eshte ne raportin 1 : 1.5 , koha e veprimit 20min-35min.  Eshte e ideuar per tu perdorur me hollues 5Vol ose 8.5 Vol nese nuk do te ndryshohet nuanca, nese do erresosh ne nje nivel ose ne pre-pigmentim. Por nese do ti hapesh nje nivel apo te kamuflosh thinjen deri 75% duhet perdorur me hollues 20Vol. Gjithashtu mund te perdoret edhe per te tonalizuar ngjyren ne floke te lagur, Raporti 1 : 2 koha e veprimit 15min-20min.

Select currency
ALL Albanian lek
EUR Euro