TIGI COPYRIGHT COLOUR MIX MASTER

Boje permanente pigment puro e cila eshte formuluar per te arrituar nuanca te forta, per te modifikuar tonet e padeshiruara, per te dhene intensitet toneve qe kemi. 9 ngjyra te ndryshme.

* 100% e miksueshme me te gjithe gamen e Copyright Colour Creative, Gloss dhe Lift.

Perdorimi: Perzierja e bojes me holluesin eshte ne raportin 1 : 1.5 . Koha e veprimit 35min dhe nese floku eshte i eger mund te shkoje deri ne 45min. Nese jeni duke e perdorur ne miksim me bojrat e tjera, kini kujdes sasine qe do te perdorni. Keshillohu gjithmone per menyren e perdorimit me nje ekspert.

Select currency
ALL Albanian lek
EUR Euro