TIGI COPYRIGHT TRUE LIGHT WHITE

Dekolorant

I perbere nga pluhur i bardhe dhe i imet

I formuluar me Cuti-Plex complex per te siguruar mbrojtje dhe rezistence te struktures se flokut

çel deri ne 7-8 nivele ne floke natyral

Perdorimi: Raporti i miksimit me holluesit 1 : 1 deri ne 1 : 2. Koha e veprimit deri 50 min, nuk ka nevoje per burim nxehtesie per te vepruar me shpejt. Per tonalizim mund te perdoren nuanca te Copyright Gloss me hollues 5 vol ose 8.5 vol, ne floke te tamponuar me peshqir.

SALON ONLY

 

Select currency
ALL Albanian lek
EUR Euro