TIGI COPYRIGHT RICH CREAM ACTIVATORS

Hollues jane formuluar per te funksionuar me mire te gjitha produktet Copyright Colour.

Eshte e domosdoshme te perdoret holluesit Copyright me bojen Copyright per te arritur te gjitha benefitet qe mundeson kjo game.

Gjithmone mateni me peshore sasin te do te perdorni ne baze te sasise se bojes dhe proçesit qe do te realizoni.

Perberja e tyre e bute dhe kremoze, e ben me te lehte miksimin dhe aplikimin.

Disponueshem ne 8.5 volume/ 2,55% ; 20volume/ 6% ; 30volume/ 9% dhe 40 volume/ 12%

Select currency
ALL Albanian lek
EUR Euro