Aladdin’s Cave Fragrance Lamp

4800 Lekë

Ngjyrat magjike të arit, argjendit dhe bronzit vezullues do t’ju bëjnë të besoni se keni hyrë në shpellën e Aladinit!

Kjo llambë magjike shkëlqen si një thesar me copeza qelqi vezulluese ari, argjendi dhe bronzi në një mozaik të punuar me dorë.

Të bukura, elegante dhe të dëshirueshme – Llambat tona të Parfumit do ta mbushin botën tuaj me aromë si asgjë tjetër. Duke përdorur një teknikë djegieje katalitike, llambat tona pastrojnë, freskojnë dhe aromatizojnë në mënyrë aktive ajrin në shtëpi, duke hequr erërat e pakendshme dhe ndotësit. Perdoreni jo me shume se 30-40 min ne ndezje dhe do te perftoni nje arome te mrekullueshme duke pastruar dhe ajrin e ambientit tuaj

Aladdin’s Cave Fragrance Lamp

4800 Lekë

Select currency
ALL Albanian lek
EUR Euro