Seascape Fragrance Lamp

4800 Lekë

Valët e ujit te ftohte ne copezat e mozaikut dekorojnë llambën tonë të parfumit të Detit

Një mozaik i punuar me dorë që shkëlqen ne valet e ujërave te ftohta dhe të kristalta të oqeanit, dekoron Llamën tonë të Parfumit të Detit.

Të bukura, elegante dhe të dëshirueshme – Llambat tona të Parfumit do ta mbushin botën tuaj me aromë si asgjë tjetër. Duke përdorur një teknikë djegieje katalitike, llambat tona pastrojnë, freskojnë dhe aromatizojnë në mënyrë aktive ajrin në shtëpi, duke hequr erërat e pakendshme dhe ndotësit. Perdoreni jo me shume se 30-40 min ne ndezje dhe do te perftoni nje arome te mrekullueshme duke pastruar dhe ajrin e ambientit tuaj

Seascape Fragrance Lamp

4800 Lekë

Select currency
ALL Albanian lek
EUR Euro