Bamboo Cotton Buds

650 Lekë

  • Një element kryesor për çdo banjë – 200 shkopinj bambuje me cilësi të lartë që përbëjnë një alternativë të shkëlqyer dhe të qëndrueshme ndaj shkopinjve plastik.
  • Shkopinjtë janë bërë nga një burim i qëndrueshëm bambuje dhe majat janë bërë me pambuk organik.
  • Siguria e UpCircle – 100% pa plastikë dhe i biodegradueshëm. Shkopinjte janë vendosur në një kuti letre të ricikluar.
Bamboo Cotton Buds

650 Lekë

Select currency
ALL Albanian lek
EUR Euro