Ancient Urn Fragrance Lamp (L)

6400 Lekë

Copeza xhami të stuhishme gri e dekorojnë këtë llambë mbresëlënëse aromatike.

Të rregulluara në një mozaik të punuar me dorë, Urna e lashtë është e mbuluar me një kurorë argjendi.

Të bukura, elegante dhe të dëshirueshme – Llambat tona të Parfumit do ta mbushin botën tuaj me aromë si asgjë tjetër. Duke përdorur një teknikë djegieje katalitike, llambat tona pastrojnë, freskojnë dhe aromatizojnë në mënyrë aktive ajrin në shtëpi, duke hequr erërat e pakendshme dhe ndotësit. Perdoreni jo me shume se 30-40 min ne ndezje dhe do te perftoni nje arome te mrekullueshme duke pastruar dhe ajrin e ambientit tuaj.

Out of stock

Select currency
ALL Albanian lek
EUR Euro