Magenta Crush & Moroccan Spice Fragrance Lamp Gift set

6200 Lekë

E mbështjellë me ngjyra mistike Maxhenta fsheh ne brendesine e saj një univers me ngjyrave të errta. Ngjyrat e mbrëmjes se vonë dhe mëngjesit te hershem, janë të gjitha të mbështjella në këtë llambë të vogël. Ne kemi kombinuar “Magenta Crush” me “Maroccan Spice”, një aromë plot me notat ekzotike të portokallit, arrëmyshkut dhe drurit të sandalit.

Kombinim perfekt nga një llambë e bukur parfumesh dhe një shishe 250 ml me aromë Ashleigh & Burwood, nder me te shiturat e kolksioneve tona, ky set ështe ideale për dhurate dhe përmban gjithçka që ju nevojitet për të filluar udhëtimin tuaj të aromës në shtëpi.

Magenta Crush & Moroccan Spice Fragrance Lamp Gift set

6200 Lekë

Select currency
ALL Albanian lek
EUR Euro