The Pearl & Fresh Linen Fragrance Lamp Gift set

6200 Lekë

Kjo llambë e vogël është punuar me dorë duke përdorur copa delikate mozaiku margaritar, duke krijuar një efekt të bukur lumineshent me një cilësi eterike. Përfundohet me një kapak delikat prej argjendi, duke krijuar një perlë të plotë.

Ne kemi kombinuar ‘The Pearl’ me aromën e mrekullueshme Fresh Linen – një aromë jashtzakonisht e pastër dhe e fresket, me elementë te aloes dhe frangipani, të kombinuara me nota livande dhe agrume.

Kombinim perfekt nga një llambë e bukur parfumesh dhe një shishe 250 ml me aromë Ashleigh & Burwood, nder me te shiturat e kolksioneve tona, ky set ështe ideale për dhurate dhe përmban gjithçka që ju nevojitet për të filluar udhëtimin tuaj të aromës në shtëpi.

The Pearl & Fresh Linen Fragrance Lamp Gift set

6200 Lekë

Select currency
ALL Albanian lek
EUR Euro