Rose Bud & Fresh Linen Fragrance Lamp Gift set

6200 Lekë

Kjo llambë është punuar me dorë dhe jane përdorur copa mozaiku me ngjyrë të kuqe të errët dhe lule trëndafili, duke krijuar një efekt të bukur gjysmë transparent. Kompletohet me një kurorë antike me efekt bronzi.

Ne kemi përputhur Rose Bud me aromën e mrekullueshme Fresh Linen – një aromë jashtëzakonisht e pastër dhe e fresket, me elementë të aloes dhe frangipani të cilat kombinohen me notat e livandës dhe agrumeve.

Kombinim perfekt nga një llambë e bukur parfumesh dhe një shishe 250 ml me aromë Ashleigh & Burwood, nder me te shiturat e kolksioneve tona, ky set ështe ideale për dhurate dhe përmban gjithçka që ju nevojitet për të filluar udhëtimin tuaj të aromës në shtëpi.

Rose Bud & Fresh Linen Fragrance Lamp Gift set

6200 Lekë

Select currency
ALL Albanian lek
EUR Euro