Metallic Ore Fragrance Lamp

4800 Lekë

Errësira mbizotëron ndërsa elementët metalikë shkrihen së bashku për të formuar këtë mrekulli misterioze.

Të bukura, elegante dhe të dëshirueshme – Llambat tona të Parfumit do ta mbushin botën tuaj me aromë si asgjë tjetër. Duke përdorur një teknikë djegieje katalitike, llambat tona pastrojnë, freskojnë dhe aromatizojnë në mënyrë aktive ajrin në shtëpi, duke hequr erërat e pakendshme dhe ndotësit. Perdoreni jo me shume se 30-40 min ne ndezje dhe do te perftoni nje arome te mrekullueshme duke pastruar dhe ajrin e ambientit tuaj

Metallic Ore Fragrance Lamp

4800 Lekë

Select currency
ALL Albanian lek
EUR Euro