OATMEAL & HONEY MASK

2700 Lekë

Për flokë të thatë dhe të dëmtuar. Rekomandohet përdorimi një herë në 7-10 ditë. Ndihmon në zbutje e flokëve, hidratimin e tyre dhe në zbutje të skajshme

OATMEAL & HONEY MASK

2700 Lekë

Select currency
ALL Albanian lek
EUR Euro