PET AIR PURIFIER

1100 Lekë

A e dini se qymyri është një filtër i fuqishëm? Ai pastron dhe thith grimcat e ajrit dhe ndotësit, në mënyrë natyrale! Ju dhe miqtë tuaj me katër këmbë do të merrni frymë shumë më lehtë me eliminuesin natyral të aromës së livandës së ATTITUDE. I bërë nga përbërës me bazë bimore dhe minerale, pastruesi ynë natyral i ajrit lëshon një aromë freskuese livande dhe eliminon aromat deri në gjashtë javë (në varësi të madhësisë së dhomës)!

PET AIR PURIFIER

1100 Lekë

SKU: 15230 Categories: ,
Select currency
ALL Albanian lek
EUR Euro