BABY 2in1 FOAMING WASH PEAR

1.200 L

Bëjeni kohën e banjës se femijes tuaj në mënyrë natyrale, argëtuese dhe të shkumëzuar me shampon ne forme shkume 2-në-1 të ATTITUDE’s baby leaves™ – Nektar Dardhë.

Krijuar me përbërës natyralë si ekstrakti i gjetheve të boronicës për t’u kujdesur për lëkurën e foshnjës tuaj.

I testuar nga dermatologu me një përbërje që minimizon rrezikun e reaksioneve alergjike, laresi ne forme shkume është hipoallergjik dhe i sigurt për t’u përdorur tek foshnjat me lëkurë të ndjeshme.

EWG VERIFIED™ dhe jo irritues, ky sapun i lehtë ne forme shkume, është mjaft i butë për t’u përdorur çdo ditë dhe për t’i bërë flokët dhe lëkurën të buta dhe të pastra, pavarësisht se çfarë rrëmuje vjen pas!

BABY 2in1 FOAMING WASH PEAR

1.200 L