TIGI COPYRIGHT COLOUR CREATIVE

Boja permanente e formuluar per tu perdorur individualisht ose e miksuar, per te krijuar nje pafundesi ngjyrash. 65 ngjyra te ndryshme

* Mund te krijohen formula te personalizuara per te çelur ngjyren deri ne 4 nivele ne floke natyral, per ti erresuar ose per ti ndryshuar tonalitetin ngjyres. Gjithashtu mund te perdoret per te mbuluar thinjat ne floke natyral.

* Eshte ideuar per tu perdorur me te gjitha nivelet e holluesve ne menyre qe te arrihet çelja, thellesia e ngjyres, erresimi i flokut apo edhe per te qendruar ne te njejtin tonalitet

* Perban Vaj kokosi dhe dyll blete, per ta lene flokun te bute dhe me shkelqim

Perdorimi: Perzierja e bojes me holluesin eshte ne raportin 1 : 1.5 . Koha e veprimit 35min dhe nese floku eshte i eger ose me shume thinje mund te shkoje deri ne 45min. Nese doni thjesht te rifreskoni ngjyren rekomandohet holluesi (Activator) 8.5 Vol, nese doni te nderroni tonalitet apo te mbuloni thinjen rekomandohet holluesi 20Vol, nese doni te çelni ngjyren rekomandohet holluesi 30 Vol ose 40 Vol.

Select currency
ALL Albanian lek
EUR Euro