TIGI AGE DENIED COLOUR

Boja permanente e formuluar per rezultate te qendrueshme

Mbulim qe permison shkelqimin

14 nuanca komericale te perziera

E tjeshte per te perdorur me raportin e perzierjes 1:1

Arome miqesore per klientin

Cel flokun deri 3 nivele

90ml

Perdorimi: Perzierja e bojes me holluesin eshte ne raportin 1 : 1 . Koha e veprimit deri 40min. Rekomandohet holluesi 20Vol dhe 30 Vol

Select currency
ALL Albanian lek
EUR Euro