Vampiress Fragrance Lamp

4800 Lekë

Përqafoni errësirën mistike me këtë llambë aromatike

Llamba jonë e parfumit Vampiress është një model i punuar me dorë i fragmenteve të mrekullueshëm të mozaikut femëror rozë dhe të kuq, me pamje ekzotike argjendi të printit të leopardit. Përfunduar me një kurorë argjendi të përshtatur për një mbretëreshë Vampire.

Të bukura, elegante dhe të dëshirueshme – Llambat tona të Parfumit do ta mbushin botën tuaj me aromë si asgjë tjetër. Duke përdorur një teknikë djegieje katalitike, llambat tona pastrojnë, freskojnë dhe aromatizojnë në mënyrë aktive ajrin në shtëpi, duke hequr erërat e pakendshme dhe ndotësit. Perdoreni jo me shume se 30-40 min ne ndezje dhe do te perftoni nje arome te mrekullueshme duke pastruar dhe ajrin e ambientit tuaj

Vampiress Fragrance Lamp

4800 Lekë

Select currency
ALL Albanian lek
EUR Euro