Arctic Tundra & Fresh Linen Fragrance Lamp Gift set

6200 Lekë

Kjo llambë e vogël tregon atë që duket të jetë “Madre perla” më e pastër nga Oqeani Arktik, te vendosura në një simetri që është sinonim me përsosmërinë e borës së Arktikut. Pllakat shkëlqejnë si akulli në diellin e dimrit.

Arctic Tundra kombinohet me aromën e lezetshme Fresh Linen– një aromë mrekullisht e pastër dhe e fresket, me elementë të aloes dhe frangipani të cilat kombinohen me notat e livandës dhe agrumeve.

Kombinim perfekt nga një llambë e bukur parfumesh dhe një shishe 250 ml me aromë Ashleigh & Burwood, nder me te shiturat e kolksioneve tona, ky set ështe ideale për dhurate dhe përmban gjithçka që ju nevojitet për të filluar udhëtimin tuaj të aromës në shtëpi.

Arctic Tundra & Fresh Linen Fragrance Lamp Gift set

6200 Lekë

Select currency
ALL Albanian lek
EUR Euro