POWER PLAY GEL

1700 Lekë

Xhel klasik që siguron kontroll dhe shkëlqim. Sido qe tju pëlqej të stiloheni, floket lart ose të lepira, fuqia është në duart tuaja.

Mbron dhe siguron një qëndrueshmëri të fortë ndaj lagështirës, për një shkëlqim të pastër, pa elektrizim dhe pa yndyrë.

Aroma e jeshilleqeve te freskëta

Perdorimi: Aplikojeni në mënyrë të barabartë në të gjithë flokët e tharë me peshqir dhe stilojeni sipas dëshirës për një mbajtje të fortë me shkëlqim. Për të shtuar më shumë teksturë dhe për të zvogëluar shkëlqimin, thajini dhe stiloni flokët.

POWER PLAY GEL

1700 Lekë

Select currency
ALL Albanian lek
EUR Euro