Safety Razor Stand

1.500 L

Stand rroje alumini për ruajtjen e sigurt dhe higjienike të briskut tuaj. Ky mbajtës për brisk është 100% pa plastikë.

Brisku ynë unisex mund të përdoret si në fytyrë ashtu edhe në trup. Mos ushtroni presion kur e përdorni – mbajeni dorezën butësisht dhe lëreni peshën e kokës së briskut të rrëshqasë mbi lëkurën tuaj.

Safety Razor Stand

1.500 L

Select your currency
ALL Albanian lek
EUR Euro