TIGI COPYRIGHT TRUE LIGHT

Dekolorant

Permban Keratine te hidrolizuar dhe Vaj Kokosi

Baza vjole ndihmon ne eleminimin e toneve te ngrohta te padeshiruar.

çel deri ne 6-7 nivele ne floke natyral

Perdorimi: Raporti i miksimit me holluesit 1 : 1 deri ne 1 : 2. Koha e veprimit deri 50 min, nuk ka nevoje per burim nxehtesie per te vepruar me shpejt. Per tonalizim mund te perdoren nuanca te Copyright Gloss me hollues 5 vol ose 8.5 vol, ne floke te tamponuar me peshqir.

SALON ONLY