Starlight Fragrance Lamp

4800 Lekë

Drita rrotulluese, inkandeshente e yjeve është frymëzimi për këtë llambë parfumi. E shkëlqyeshme me vezullimin e dritës së yjeve, kjo llambë aromatike është e zbukuruar me një mozaik me fragmente xhami të bardhë të ylbertë. Mbyllur me një kurorë argjendi

Të bukura, elegante dhe të dëshirueshme – Llambat tona të Parfumit do ta mbushin botën tuaj me aromë si asgjë tjetër. Duke përdorur një teknikë djegieje katalitike, llambat tona pastrojnë, freskojnë dhe aromatizojnë në mënyrë aktive ajrin në shtëpi, duke hequr erërat e pakendshme dhe ndotësit. Perdoreni jo me shume se 30-40 min ne ndezje dhe do te perftoni nje arome te mrekullueshme duke pastruar dhe ajrin e ambientit tuaj

Starlight Fragrance Lamp

4800 Lekë

Select currency
ALL Albanian lek
EUR Euro