Tsar Fragrance Lamp

4800 Lekë

Vetë kjo llambë qelqi është një efekt verbues i resë blu mbretërore, i theksuar me njolla sporadike prej ari 18 karatë.

Një shembull i shkëlqyeshëm i llambës më të vogël në formë molle me një kapak të mrekullueshëm me ngjyrë ari të lëmuar.

Të bukura, elegante dhe të dëshirueshme – Llambat tona të Parfumit do ta mbushin botën tuaj me aromë si asgjë tjetër. Duke përdorur një teknikë djegieje katalitike, llambat tona pastrojnë, freskojnë dhe aromatizojnë në mënyrë aktive ajrin në shtëpi, duke hequr erërat e pakendshme dhe ndotësit. Perdoreni jo me shume se 30-40 min ne ndezje dhe do te perftoni nje arome te mrekullueshme duke pastruar dhe ajrin e ambientit tuaj

Tsar Fragrance Lamp

4800 Lekë

Select currency
ALL Albanian lek
EUR Euro