Little Treasure & Moroccan Spice Fragrance Lamp Gift set

6200 Lekë

Kjo llambë e vogël mahnitëse në formë rrumbullake, është e veshur me copeza të alternuara të argjendit dhe arit të shkëlqyeshëm. E pajisur me një kapak dekorativ prej ari, efekti është vërtet tërheqës.

Aromat emocionuese të një ambienti të nxehtë maroken kombinohen me një përzierje të pasur të aromave ngjitëse të mjaltit, arrëmyshkut dhe bergamotit. Notat bazë prej druri të agarwood dhe drurit të sandalit shtojnë thellësinë e tokës.

Kombinim perfekt nga një llambë e bukur parfumesh dhe një shishe 250 ml me aromë Ashleigh & Burwood, nder me te shiturat e kolksioneve tona, ky set ështe ideale për dhurate dhe përmban gjithçka që ju nevojitet për të filluar udhëtimin tuaj të aromës në shtëpi

Out of stock

Select currency
ALL Albanian lek
EUR Euro