Tropical Sunset Fragrance Lamp (L)

6400 Lekë

Kjo llambë e praruar, shkëlqen sikur po pushoni në qetësinë e nje perendimi ne tropik.

Bërë nga të gjitha nuancat e perendimit vezullues dhe të përfunduar me një kurorë dekorative prej ari me shkëlqim.

Të bukura, elegante dhe të dëshirueshme – Llambat tona të Parfumit do ta mbushin botën tuaj me aromë si asgjë tjetër. Duke përdorur një teknikë djegieje katalitike, llambat tona pastrojnë, freskojnë dhe aromatizojnë në mënyrë aktive ajrin në shtëpi, duke hequr erërat e pakendshme dhe ndotësit. Perdoreni jo me shume se 30-40 min ne ndezje dhe do te perftoni nje arome te mrekullueshme duke pastruar dhe ajrin e ambientit tuaj.

Tropical Sunset Fragrance Lamp (L)

6400 Lekë

Select currency
ALL Albanian lek
EUR Euro