Charcoal Snowball Fragrance Lamp

4800 Lekë

“Topi i bores me qymyr” është një llambë aromatike vërtet e jashtëzakonshme, e cila do t’i shtojë një prekje të sofistikuar dhe me stil çdo dhome te ambientit tuaj.

Njollat e zeza te qelqit duken si njollat ne kanavacën e bardhë, ndërsa vijat e kuqe nëpër të krijojnë një efekt që do t’i mahnitë të gjithë. Llamba përfundon me një kurorë dekorative argjendi.

Të bukura, elegante dhe të dëshirueshme – Llambat tona të Parfumit do ta mbushin botën tuaj me aromë si asgjë tjetër. Duke përdorur një teknikë djegieje katalitike, llambat tona pastrojnë, freskojnë dhe aromatizojnë në mënyrë aktive ajrin në shtëpi, duke hequr erërat e pakendshme dhe ndotësit. Perdoreni jo me shume se 30-40 min ne ndezje dhe do te perftoni nje arome te mrekullueshme duke pastruar dhe ajrin e ambientit tuaj

Charcoal Snowball Fragrance Lamp

4800 Lekë

Select currency
ALL Albanian lek
EUR Euro