Dragon’s Eye & Moroccan Spice Fragrance Lamp Gift set

6200 Lekë

E punuar me dorë duke përdorur copeza të pasura mozaiku me ngjyrë bordo, të lyera me ar vezullues, llamba e parfumit të Syrit të Dragoit është një thesar fantastik për shtëpinë. Ne kemi përshtatur Syrin e Dragoit me aromën po aq ngrohëse Maroccon Spice Lamp, një aromë plot me aromat ekzotike të portokallit, arrëmyshkut dhe drurit të sandalit.

Kombinim perfekt nga një llambë e bukur parfumesh dhe një shishe 250 ml me aromë Ashleigh & Burwood, nder me te shiturat e kolksioneve tona, ky set ështe ideale për dhurate dhe përmban gjithçka që ju nevojitet për të filluar udhëtimin tuaj të aromës në shtëpi.

Out of stock

Select currency
ALL Albanian lek
EUR Euro