Organic Muslin Face Cloths

1500 Lekë

  • Pëlhura Organike Muslin për fytyrën
  • Endje natyrale e hapur në ngjyrë të bardhë, e lehtë dhe e larë në makinë.
  • Produkti i përsosur për t’u përdorur për të hequr balsamin tuaj pastrues të fytyrës UpCircle. Lagni muslin tuaj me ujë të ngrohtë përpara se ta përdorni.
  • Madhësia: 25cm x 25cm – madhësitë mund të ndryshojnë pak.
  • Siguria e UpCircle : 100% Soil Association dhe GOTS (Global Organic Textile Standard) & Organike e Çertifikuar, Vegane dhe e pa demshme.
Organic Muslin Face Cloths

1500 Lekë

Select currency
ALL Albanian lek
EUR Euro