COPYRIGHT COLOUR SHAMPOO

2700 Lekë

Pa sulfat, i jep gjaleri dhe shkelqim ngjyres, parandalon demtimin

  • Ben te mundur hidratimin e plote te flokut dhe vepron si një kondicioner natyral për të parandaluar tharjen
  • Floket pastrohen pa u hequr vajrat e tyre natyral, duke i lene më të kontrollueshëm dhe të gjallë. I pasur me gjalp Shea, i cili eshte i pasur me acide yndyrore te cilet bejne te mundur hidratimin dhe mostharjen e flokut
  • Mbron nga agresorët e jashtëm
  • Ideal per floke te lyer, te trajtuar kimikisht dhe te demtuar. Per cdo tip dhe gjatesi floku

300ml

COPYRIGHT COLOUR SHAMPOO

2700 Lekë

Select currency
ALL Albanian lek
EUR Euro