COPYRIGHT TONING SHAMPOO 970mL

6600 Lekë

Pa sulfat, pigment viole anti-bronze, shkelqim i garantuar

  • Rrit tonet e ftohta
  • Lufton tonet e verdha dhe bronzi në flokët bjonde
  • Punon me formulën e përparuar, e cila i jep gjallëri dhe ndriçim flokëve me ngjyrë, duke i bërë më të kontrollueshëm dhe të gjallë
  • Ekstraktet e perles jane te njohura për shkëlqimin e tyre intensiv dhe shkëlqim.Bën flokët e lyer të gjallë dhe brilante.
  • Hije të padëshiruara arit të neutralizohen nga pigmentet brenda dhe të freskët tonet e ngjyrave intensifikohen

970ml

 

COPYRIGHT TONING SHAMPOO 970mL

6600 Lekë

Select currency
ALL Albanian lek
EUR Euro