COPYRIGHT COLOUR SHAMPOO 970mL

6600 Lekë

Pa sulfat, i jep gjaleri dhe shkelqim ngjyres, parandalon demtimin

  • Ben te mundur hidratimin e plote te flokut dhe vepron si një kondicioner natyral për të parandaluar tharjen.
  • Floket pastrohen pa u hequr vajrat e tyre natyral, duke i lene më të kontrollueshëm dhe të gjallë.
  • I pasur me gjalp Shea, i cili eshte i pasur me acide yndyrore te cilet bejne te mundur hidratimin dhe  mostharjen e flokut.
  • Mbron nga agresorët e jashtëm.
  • Ideal per floke te lyer, te trajtuar kimikisht dhe te demtuar. Per cdo tip dhe gjatesi floku.

970ml

 

COPYRIGHT COLOUR SHAMPOO 970mL

6600 Lekë

Select currency
ALL Albanian lek
EUR Euro