REBUILDING HAIR BATH

3700 Lekë

  • Shampo për rindërtimin e flokëve shumë të dëmtuar, me fibra të dobëta, struktura të ashpra dhe poroze.
  • Forcon fibren e flokut dhe mbron nga agresoret e jashtem.
  • E rekomanduar per floke te demtuar qe kane kaluar disa procese kimike ose termale nga perdorimi i burimeve te nxehtesise.

Permban: Një përzierje që kombinon aromen e luleve të livandos, aromën depërtuese dhe pak të ëmbël të borzilokut dhe freskinë e limonit, duke i dhënë flokëve energji per  tu rigjeneruar dhe ristrukturuar.

Nuk permban: SLS & SLES / PARABEN / PETROLATUM / PEG, PG & BBG / EDTA / SYNTHETIC FRAGRANCE / ARTIFICIAL COLORANTS

REBUILDING HAIR BATH

3700 Lekë

Select currency
ALL Albanian lek
EUR Euro