TROUBLE MAKER DRY SPRAY WAX

2700 Lekë

Ky spraj i lehtë dhe voluminoz përmirëson strukturën dhe bllokon modelin e flokëve

  • Spraji dylli gjithashtu ushqen dhe hidraton, duke i lënë flokët të butë dhe të prekshëm me një shkëlqim neutral.
  • Formuluar me dyll Carnuba që siguron teksturë duke lyer flokët me grimca dylli, vaj kokosi dhe glicerinë që ushqejnë dhe hidratojnë flokët, duke i lënë ato të buta dhe të prekshme, dhe polimer stilues duke bërë të mundur qe stilimet të zgjasin gjatë gjithë ditës dhe i japin një stil natyral, shkëlqim në tharje.
  • Aromë ekzotike tropikale.
  • E shkëlqyeshme për stilimin e flokëve të mesëm dhe të gjatë.
  • * Tundeni mirë. Spërkateni lehtë në flokë të thatë, duke sprucuar midis shtresave ku është e nevojshme. Përdorni duart për të krijuar stilin e dëshiruar.
TROUBLE MAKER DRY SPRAY WAX

2700 Lekë

Select currency
ALL Albanian lek
EUR Euro