Moroccan Spice Lamp Fragrance

1400 Lekë

Aromat emocionuese të një tregu të nxehtë maroken kombinohen me një përzierje të pasur të aromave të ngrohta të mjaltit, portokallit dhe arrëmyshkut. Notat bazë të drurit të sandalit, drurit të agarit dhe rrëshirës, shtojnë një thellësi prej dheu. Zakonisht një aromë e ngrohtë dhe tërheqëse dimërore, por e pa rezistueshme gjatë gjithë vitit.

Parfumet tona të llambave janë prodhuar në Angli dhe përmbajnë përbërës natyralë. Me to mund  të aromatizoni, por ne te njejten kohe edhe te dezinfektoni ajrin ne ambientin tuaj

Notat e aromes :

  • Portokall
  • Druri i sandalit
  • Benzoin

250ml

Moroccan Spice Lamp Fragrance

1400 Lekë

Select currency
ALL Albanian lek
EUR Euro