BASE PLAYER

2700 Lekë

  • Shton hidratim dhe barazon porozitetin me bazen proteinike Bed Head’s Base PlayerTM. Ajo është “abetarja” kryesore për të përsosur regjimin e produkteve tuaaj.
  • Mbron flokët nga dëmtimi i nxehtësisë, siguron shkëlqim dhe hidratim për flokë të butë dhe të shëndetshëm! Me Base PlayerTM, flokët çkoklaviten lehtësisht duke krijuar mbrojtje nga dëmtimet e ardhshme.
  • Formuluar me polimere që formojnë film dhe një pengesë mbrojtëse për ta bërë sipërfaqen e flokëve më elastike ndaj dëmtimit të nxehtësisë. Glicerina është përbërësi hero hidratues që i bën flokët gati për krijimin e stilit! Ky spray proteinik është i mbushur me keratin të hidrolizuar dhe proteina soje, të cilat forcojne nga brenda dhe ofrojnë elasticitet të shtuar, si dhe vaj kokosi, i cili është i famshëm për efektet e tij hidratuese!
  • I pershtatshem per cdo lloj gjatesie dhe tipi flokesh
  • Përdoreni në flokë të sapo larë, të tharë me peshqir. Aplikojeni në mënyrë të barabartë nga rrënjët tek majat për të ndihmuar në mbylljen e kutikulave dhe përgatitjen e flokëve per stilim
  • Këshillë shtesë : Përdoreni në flokë të thatë si freskues për flokët e ditës së dytë.

  Për flokët kaçurrelë: Përdoreni si një primer për të bllokuar lagështinë, për ti mbajtur  të hidratuar dhe per për kaçurrela të përcaktuara mire dhe  që qëndrojnë gjatë.

BASE PLAYER

2700 Lekë

Select currency
ALL Albanian lek
EUR Euro