TRAVEL SET EXPERT OILY SKIN

2500 Lekë

Travel Set per lekure te yndyrshme përmban:

  • Dorezën për heqjen e kozmetikës GLOV Oily Skin për lëkurë të yndyrshme,
  • Quick Treat doreza mini si gisht për korrigjimet e make-up-it
  • Sapun të dedikuar Magnet Cleanser, me të cilin mund të mbani lehtësisht të pastër aksesorët tuaj kozmetikë.
  • Të gjitha produktet janë të paketuara në një çantë kozmetike të përshtatshme dhe kompakte në ngjyrë vjollce, të cilën mund ta vendosni lehtësisht në bagazhin tuaj të dorës.
TRAVEL SET EXPERT OILY SKIN

2500 Lekë

Select currency
ALL Albanian lek
EUR Euro